Όψεις Πορσελάνης

 

Πολύ δημοφιλής έχει γίνει τελευταία η διαδικασία απόκτησης ΛΕΥΚΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ και κατ’ επέκταση και η εφαρμογή όψεων πορσελάνης που αλλάζει δραστικά την αισθητική του χαμόγελου με σύντομο και εύκολο τρόπο.

Αφορά σε περιπτώσεις στις οποίες θέλουμε να διορθώσουμε στραβά δόντια, έντονες δυσχρωμίες, να κλείσουμε κενά, να αποκαταστήσουμε σπασίματα και γενικότερα να αλλάξουμε σχήμα και χρώμα στα δόντια, με γνώμονα πάντα την αισθητική του προσώπου και των χειλών του κάθε ασθενούς.

Οι όψεις είναι πολύ λεπτές φλούδες κεραμικού υλικού που εφαρμόζονται στην μπροστινή επιφάνεια των δοντιών και συγκολλούνται με αυτά με μόνιμη κόλα.

Αφού αφαιρεθεί όπου χρειάζεται μικρή ποσότητα οδοντικής ουσίας (το πολύ 0,5 mm πολλές φορές γίνεται και χωρίς τρόχισμα αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα μετρήσεων και σχεδιασμού γενικότερου), λαμβάνεται αποτύπωμα που στέλνεται στον οδοντοτεχνίτη.

Εντός 4-5 ημερών ετοιμάζονται οι όψεις πορσελάνης με βάση τις οδηγίες του οδοντιάτρου και την επιθυμία του ασθενούς το επιθυμητό χρώμα και σχήμα τους.

Ο οδοντίατρος αφαιρεί τις προσωρινές όψεις που φοράει ο ασθενής στο μεσοδιάστημα και προσαρμόζει τις μόνιμες στην επιφάνεια των δοντιών.

Δείτε το Πρίν και το Μετά

Κλείστε Τώρα ενα Ραντεβού Δωρεάν Εκτίμησης!

  Το όνομά σας (απαραίτητο):

  Το επίθετό σας (απαραίτητο):

  Φύλο:

  ΆντραςΓυναίκα

  Το email σας (απαραίτητο):

  Τηλέφωνο:

  Επιθυμητή Ημερομηνία Ραντεβού:

  Επιθυμητή Ώρα Ραντεβού:

  Το μήνυμά σας:

  Αποδέχομαι τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου